Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής?

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,50 ευρώ για αγορές αξίας κάτω των 50 ευρώ. Για αγορές αξίας άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS Courier. Στην περίπτωση που η περιοχή που μένετε δεν εξυπηρετείτε από το δίκτυο της εταιρεία που συνεργαζόμαστε, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Πότε θα μου παραδώσετε?

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 3-4 εργάσιμων ημερών, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Θεσσαλονίκης και την υπόλοιπη Ελλάδα  μέσω της εταιρείας ACS Courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Πως ξέρω ότι όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά?

Όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα damianishoes.gr είναι 100% αυθεντικά καθώς είμαστε ο επίσημος κατασκευαστής.

Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία?

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας το σύστημα θα σας στείλει αυτόματα ένα email, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Αυτό το email επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου?

Για την εξασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, το damianishoes.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL 128-bit (Secure Sockets Layer). Μέσω της τεχνολογίας της SSL, κάθε στοιχείο που εισάγετε στο damianishoes.gr κωδικοποιείται.

Δεν έχω πιστωτική κάρτα. Μπορώ να αγοράσω?

Στο pelleescarpa.gr μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας έχοντας την επιλογή πληρωμής με τρεις (3) διαφορετικούς τρόπους:
1. Μέθοδος Αντικαταβολής. 
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ACS Courier για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.
2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. 
Δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-Comodo) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).