Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 755 138 Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:30

logo-header

Καλάθι

  Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 755 138
Δευτ.-Παρ.: 09:00-16:30

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ακυρώσεις

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2310755138 ή με αποστολή e-mail στο info@damianishoes.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Επιστροφές

Το Damianishoes.gr με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας εφαρμόζει ευέλικτη πολιτική επιστροφών.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του, ή την επιστροφή των χρημάτων του. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει φορεθεί πέραν της μιας δοκιμής
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κ.λπ.

Διαδικασία επιστροφής

Το damianishoes.gr έχει οργανώσει κατάλληλα το τμήμα επιστροφών έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που θέλετε με τρία απλά βήματα.

1. Επικοινωνείτε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά μέσω email στο info@damianishoes.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310755138 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται αποκλειστικά για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα.

2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

3. Η επιστροφή θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από το αντίγραφο απόδειξης λιανικής πώλησης.

4. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην παρακάτω διεύθυνση με ACS courier και χρέωση παραλήπτη.

DAMIANI SHOES
6 ΧΙΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
231 0755138

**Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο για την επιστροφή του προϊόντος πλην της ACS courier, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου με το κόστος μεταφοράς της επιστροφής.

Αλλαγή με άλλο προϊόν

Παράλληλα με την διαδικασία της επιστροφής μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε είτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε τηλεφωνικά. Στο πεδίο με τα σχόλια να αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο από την απόδειξη Λιανικής που είχατε λάβει κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας αποστείλατε προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

*Η 1η αλλαγή είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον μεταφορικό κόστος. Σε περίπτωση 2ης αλλαγής ο πελάτης χρεώνεται με τα μεταφορικά της 2ης επιστροφής.

Δικαίωμα υπαναχώρησης-Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν, ακολουθούμε πολιτική επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων 3,50€ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής εφόσον τα στείλατε με ACS και δική μας μεταφορική χρέωση. Επίσης από το επιστρεφόμενο ποσό αφαιρείται και το κόστος αντικαταβολής 1,90€ εφόσον το επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή στην κάρτα εφόσον η αγορά έγινε με κάρτα μέσω του περιβάλλοντος της Eurobank, και με κατάθεση σε λογαριασμό εφόσον η πληρωμή έγινε με μεταφορά ή αντικαταβολή. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιεγράφηκαν παραπάνω.

Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης. Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν χαμηλότερης αξίας, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει, αφαιρουμένων 3,50 ευρώ που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 7 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310755138.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο info@damianishoes.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310755138, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.